Rendezvényeink

Triatlon Fesztivál Eger
2014. június 15. (vasárnap)
Információk hamarosan!

Magyarország Hegyi Bajnoksága - 2012. augusztus 5. (vasárnap)

II. Triatlon Eger Nagydij - 2012. május 13. (vasárnap)

I. Sanatmetal Triatlon Egri Nagydij (Egyetemi és Főiskolai Bajnokság) 2011

Aktuális

Molnár Gergő "Gyilok Duatlonja"

2014.04.23.

"Gyilok duatlon újra"
Hétvégén Káptalantótiban jöttek össze mindazok akik egy kis extra fájdalomban akarták részesíteni magukat, én sem szeretek kimaradni az ilyesmiből tehát ott volt a helyemJ Én már egy nappal korábban a közelben voltam, és akklimatizálódtam/ frissítettem a lelkem a csodaszép balatoni tájjal.

tovább

Abszolút 3., és korosztályos 2. helyezett Szabó Attila a Káptalantóti Duatlon OB-n

2014.04.23.

Túl vagyok az idei első versenyen, ami a Rövidtávú Duatlon Országos Bajnokság volt Káptalantótin. A verseny 10 kilométer futással kezdődött, 40 kilométer kerékpározással folytatódott és 5 kilométer futással fejeződött be.

tovább

Békás Időfutam Budapest Bajnokság eredményei

2014.04.13.

Az április 6.-án rendezett kerékpáros versenyen remekül szerepeltek a Bátorfi - Agria KTK versenyzői.

tovább

2014. április 06-án rendezték meg a Békás Időfutam Budapest Bajnokságot Tahitótfaluban

2014.04.09.

Elit versenyzőink a helyszíni nevezés rugalmatlansága miatt nem tudtak elindulni, így Fejes Gábor nem tudta megvédeni bajnoki címét. Utánpótlás versenyzőink viszont szép sikereket értek el. Wermeser Zsombor saját kategóriáját (U17) megnyerte. Nagyon jól teljesített még U13-as kategóriában Kalocsai Mátyás (4.) , Kalocsai Miklós (5.). U15-ös kategóriában Tóth Domonkos Bence 4., Kalocsai Kristóf 6. lett. U19-esek között Oberfrank Márton 6. helyezést ért el.

tovább

Az Agriát erősíti a Villám

2014.04.02.

A napokban együttműködési megállapodást írtak alá a Villám SC és a dr. Bátorfi - Agria KTK vezetői.

tovább

Simon Ági olimpiai beszámolója

2014.03.13.

Jó érzés tartozni valahová - kezdte beszámolóját a Felsőtárkányi Faluházban a községben élő háromgyermekes anyuka, Simon Ágnes, aki csak néhány nappal ezelőtt érkezett haza Szocsiból. A sífutó mesélt élményeiről, s a nehézségekről is. Mint mondta, a kvalifikációs időszak 2012. novemberében kezdődött, s egészen idén január 20-ig tartott. Az ezt követő napok sem voltak egyszerűek: Papp Ildikóval versengtek a kvótáért.

tovább

Rendes Csabi Kanári-szigeteki beszámolója II.

2014.03.01.

Repül az idő itt Kanárin, ez már a 6. hetem. Jövő hét elején egy rövid látogatás erejéig haza repülök és irány tovább az év első versenyére, ami Ausztráliában lesz.

tovább

Boronkay Peti Maspalomasban edzőtáborozik

2014.02.25.

Boronkay Péter (Dr. Bátorfi Cube Team), Kecskemét kiválósága a spanyolországi Maspalomasba utazott, ahol közel két hetes meleg égövi edzőtáborban vesz részt. A kiváló sportoló elmondása szerint először nyílik arra alkalom, hogy szövetségi költségen tudjon elutazni.

tovább

Csapatépítő hétvége Egerben - Boronkay Peti beszámolója

2014.01.30.

A hétvégén 2. alkalommal vehettem részt az Agria AKTK Bátorfi Team csapatépítő napjain. Nagyon jól éreztem magam, jó volt újra találkozni a srácokkal.

tovább

Kanári szigetek - Rendes Csabi naplójából

2014.01.27.

Újra itt vagyok Maspalomasban, Gran Kanárián. Nem számolom körülbelül 6. látogatásom erre a szigetbe. Ilyen korán még soha sem érkeztem. Az időjárás csodaszép. Verő fényes napsütés, 25-30 fok. De talán az jobban leírja az időjárást, hogy a 4. napra már valaki lehámlott. Sok fehér bőrű túlzottan megörül a napnak a profik visznek fel egy kis szint szolival így a nap barnít nem éget.

tovább